Psykoterapi​

Vi tilbyder psykoterapi til enkeltpersoner, par, familier og unge

Hvis du selv, eller én du kender, kan nikke genkendende til noget af det nedenstående, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan opleve

Usikkerhed – Du kan føle dig usikker på, om du har truffet den rigtige beslutning ved at forlade dit gamle miljø. Du kan være usikker på, om du vil passe ind i det nye miljø og om du vil kunne finde nye venner og etablere dig.

Frygt – Du kan føle frygt for det ukendte og være bekymret for, hvordan dit nye liv vil udvikle sig. Frygt for at fejle, ikke være i stand til at klare dig eller ikke finde mening og tilfredshed i det nye miljø.

Følelse af tab – Selvom du måske har forladt dit gamle miljø af en god grund, kan du stadig føle en form for tab. Du kan savne mennesker, steder og rutiner, der var en del af dit tidligere liv, og det kan være svært at give slip på dem.

Frustration – Hvis du har svært ved at finde dig tilrette i det nye liv, kan du føle frustration over ikke at kunne tilpasse dig eller finde din plads. Du  kan føle dig fanget eller overvældet af de nye udfordringer, du står over for.

Ensomhed – Du kan føle dig ensom, især hvis du ikke har formået at opbygge nye relationer eller finde støtte i det nye miljø endnu. Du kan savne den sociale støtte og det fællesskab, du havde før, og føle sig isoleret og alene.

Du kan opleve

Usikkerhed – Du kan føle dig usikker på, hvad fremtiden vil bringe som forældre til en kriminel/misbruger.

Frygt – Som forældre til en kriminel/misbruger kan du opleve en konstant følelse af frygt

Følelse af tab – Du kan opleve en følelse af at have mistet livskvalitet og tabt en del af dit liv.

Frustration – Du kan føle dig frustreret, når der opstår tilbagefald, og den kriminelle/misbruger ikke ændrer adfærd.

Ensomhed/skamfuld – Du kan opleve en følelse af at være skamfuld, ensom og alene uden nogen at dele med.